Egy kis ismertető a környékünkről

Három folyó — a Tisza a Szamos és a Kraszna — találkozásánál fekszik a „Bereg kapujaként” is Ismert város, Vásárosnamény

A három településrész — Vásárosnamény Vitka és Gergelyiugornya — összeolvadásából létrejött várost a Tisza két részre osztja. A bal parton van a régi Namény és Vitka, a jobb parton Gergetyiugornya. A város kiemelkedő látványossága a táj egység páratlan régészeti, néprajzi értékeit és történetét bemutató Beregi Múzeum. A turisták által is elismert gyűjteményének 2007-tót a felújított Tomcsányi-kastély ad otthont. Az Eötvös kúriában az lskolatörténeti kiállítás az oktatás történetébe enged betekintést.
A belváros jellegzetes épülete a műemlék református templom, mely a középkori templom maradványaira épült.

A városnéző látogatónak a szatmárberegi táj étel és italkülönlegességeit is érdemes megismernie, amire a város éttermei kellemes helyszínt biztosítanak. A nap végén a megfáradt utazó igényeinek megfelelő szálláshelyek várják a vendégeket, hiszen a város vendégfogadási kapacitása megyei viszonylatban kiemelkedő: háromcsillagos szállodák, panziók, kempingek, falusi - ős magánszállások, sőt Tisza-parti faházak is várják az ideérkezőket.

Program - szállás foglalás

Az alábbi űrlap segítségével akár egyszerre tud foglalni programokat és szállást is.

Természetesen a programok és szállások külön is foglalhatóak.

Program foglalás
Szállás foglalás