Programok

Kérész túra

A természet egyik legnagyobb egynapos csodája

Kerékpár túra

A Bereg természeti szépségeinek, történelmi emlékhelyeinek és műemlékeinek megismerése, városainak bemutatása.

Kerékpáros túra a Beregi-síkság Tisza és az ukrán határ által közrezárt területének több érdekes településre, Tarpára, Márokpapira,  Csarodára, Tivadarba, Vásárosnaményba és Tákosra.

A vidéket csak térképről, vagy a hírekből ismerőknek annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy nem csak nevében, a valóságban is teljesen sík vidékről van szó. A tájból csak a környezeténél 20-30 méterrel magasabb Tarpai-hegy emelkedik ki.

Segway túra

 

Egyedi igények, csoportos túrák vagy céges rendezvényekkel kapcsolatos kéréseit ossza meg velünk és kérje ajánlatunkat a vizipocok@vizipocok.com email címen.

 

Segway túrák a Beregben

Cégénydányádi Kastélypark tanösvény

A tanösvény teljes hossza: 2,5 km

Program csomagjaink

1. Gyerektáboroztatás, osztálykirándulások, sporttáborok:

Ezt a programot a gyerekek igényeinek megfelelően előzetes egyeztetés alapján állítunk össze úgy, hogy a vízi és aktív turizmus legyen a középpontban játékos keretek között. Ezt a programcsomagot a 3 órástól az 5 napos "napközis táborozás" keretében is vállaljuk, óvodások/iskolások számára játékos programok kerülnek megrendezésre.

Vizisí és wakeboard oktatás

Üdvözlöm a vízisízők és a leendő vizisízők, wakeboardosok  között. Ha kedveli a vizet, homokos partot, a napfényt, a sportot, akkor jó helyen jár.

Mindezt egyszerre élvezheti és közben játszva megtanítjuk vizisízni, wakeboardozni.

Sok ember azt gondolja, hogy ezek a sportok elérhetetlenek vagy nagyon nehezen tanulhatók meg.

Van egy jó hírünk:

Horgásztúra

1 napos horgásztúra túravezetővel maximum 4 fős csónakon 8-9 óra időtartamban. Finomságokkal megrakott piknikkosár a túrázóknak.

A Tiszában: honos halfajok: süllő, ponty, csuka, balin, compó, ezüstkárász, aranykárász,dévérkeszeg, karikakeszeg, laposkeszeg, vörösszárnyú keszeg, szélhajtó küsz, törpeharcsa, bodorka, fekete törpeharcsa, amur.

Kenu túra

Tisza. Nincs még egy folyó, mely hol méltóságteljes, lassú kanyargásával, hol zabolátlan rohanásával oly mélyen beásta volna magát a magyar ember szívébe.
Azt mondják: "Ki a Tisza vizét issza, annak szíve vágyik vissza."

BBQ hajó

 

Töltsön el egy napot úgy a Tiszán, hogy ebédelni ne kelljen visszafordulnia a partra!

Program - szállás foglalás

Az alábbi űrlap segítségével akár egyszerre tud foglalni programokat és szállást is.

Természetesen a programok és szállások külön is foglalhatóak.

Program foglalás
Szállás foglalás
Programok - Vizipocok

Hiba

×

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client73/web263/web/includes/common.inc:2748) drupal_send_headers() függvényben (/var/www/clients/client73/web263/web/includes/bootstrap.inc 1232 sor).
  • PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1142 INSERT command denied to user 'c73_vizipocok'@'localhost' for table 'watchdog': INSERT INTO {watchdog} (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6, :db_insert_placeholder_7, :db_insert_placeholder_8, :db_insert_placeholder_9); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => 0 [:db_insert_placeholder_1] => cron [:db_insert_placeholder_2] => Attempting to re-run cron while it is already running. [:db_insert_placeholder_3] => a:0:{} [:db_insert_placeholder_4] => 4 [:db_insert_placeholder_5] => [:db_insert_placeholder_6] => http://vizipocok.com/programok [:db_insert_placeholder_7] => [:db_insert_placeholder_8] => 34.200.222.93 [:db_insert_placeholder_9] => 1597466268 ) dblog_watchdog() függvényben (/var/www/clients/client73/web263/web/modules/dblog/dblog.module 160 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.